Sörélesztő 40%
Sörgyártás során keletkező élesztőmassza (Saccharomyces cerevisiae) porlasztásossal történő szárítással útján létrejövő púderfinomságú, magas nyersfehérjetartalmú (40-42%) fehérjetakarmány, jelentős B-vitamin és nukleotid tartalommal.
- Cikkszám: NF62
- Ismertető
-
Sörgyártás során keletkező élesztőmassza (Saccharomyces cerevisiae) porlasztásossal történő szárítással útján létrejövő púderfinomságú, magas nyersfehérjetartalmú (40-42%) fehérjetakarmány, jelentős B-vitamin és nukleotid tartalommal. Gyakorlatilag minden állatfaj takarmányában szerepeltethető, 1-5%-os szokásos felkeverési arányban. Sertéseknél 3-4% feletti adagolásnál takarmányfogyasztás csökkenés következhet be, mert a sertés nem kedveli az élesztő jellegzetes "szappanos" ízét. Egyébként a porlasztva szárított, inaktivált sörélesztő kitűnő B-vitamin forrás és jelentős nukleotid tartalmának köszönhetően az immunrendszer működését is támogatja, hozzájárul a bél egészség fenntartásához. Természetesen kitűnő fehérjeforrás is.
A termék adatlapja az alábbi linkről pdf formátumban letölthető:
- Receptek
-
Hízósertés takarmány receptúra 60 kg feletti állatok számára
60 kg feletti hízósertések takarmányának elkészítéséhez nyújt segítséget ez a receptúra, szemesek, szójadara és QualiFeed hízósertés premix felhasználásával.
- Ajánlott termékek
Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak! Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!